Google Chrome Shortcut List Download PDF

27 Desember 2009 – Iseng-iseng karena bosen beraktivitas, maka saya mencoba membuat sebuah e-book yang berjudul The Google Chrome Shortcut List. Gaya banget yak, coba-coba aja daripada bosen dan ga bisa tidur (sekarang lagi jam 02:42 loh). Oh iya e-book shortcut Google Chrome ini bisa di download loh hehehe, kata kunci kali ini adalah Google Chrome Shortcut List Download. Dijamin banyak orang yang nyasar ke website ini, tetapi tentu menemukan apa yang dicari donk yaitu shortcut browser punya mbah Google. Niatnya sih nanti juga pengen bikin Firefox Shortcut List juga siapa tau banyak yang nyasar. Oh iya dikarenakan kata kunci yang saya pakai di sini menggunakan bahasa Inggris jadinya secara terpaksa maka saya paksa Google terjemahkan ke bahasa Inggris deh. Oh iya hampir lupa kalau format e-book ini adalah PDF.

Translation (Copy Paste from Google)

Fun activities for bored, so I tried to create an e-book entitled The Google Chrome Shortcut List.Gaya banget yak, try aja ga rather than bored and can not sleep (now again at 02:42 loh). Oh yes the e-book Google Chrome shortcuts can be downloaded loh hehehe, this keyword is the Google Chrome Shortcut List Download. Guaranteed many people who stray into this website, but certainly find what they need is a shortcut browser donk got mbah Google. Intention pengen sih will also make Firefox Shortcut List and who know a lot of stray. Oh yes because the keywords that I use in here using the English language would be forced to then I translate into English deh. I almost forgot to mention that file extension of this e-book was PDF.

Download Link

Here we are the download link just click here to download Google Chrome Shortcut List. You may spread, upload, using, and download this shortcut list freely. Do not hesitate to tell me if you got a broken link.

Tags: , , ,

AUTHOR

# Full time business development member, part time philosopher, amateur web programmer, Ubuntu lover, and guitar player.

Belum ada tanggapan untuk “Google Chrome Shortcut List Download PDF”

Silakan Beri Komentar